Kaarina Peltomäelle Keskustan kultainen ansiomerkki ja MSL-Tampereen viiri.

Keskustan Pirkanmaan piirin piiritoimistolla vietettiin maanantaina 6.6.2016 kaksikin juhlahetkeä, kun Tampereen Keskustan ahkeralle talkoolaiselle ja aktiiviselle keskustalaiselle Kaarina Peltomäelle luovutettiin Keskustan kultainen ansiomerkki ja MSL-Tampereen viiri.

Keskustan kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, jolla on 40 vuoden ansiokas toiminta puolueen luottamus- tai muissa tehtävissä.

Ansiomerkin kiinnitti Kaarinan rintaan Tampereen Keskustan valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen.

Anna-Kaarina toi ansiomerkin luovutuspuheessaan esille sen monipuolisen toiminnan, joissa Kaarina Peltomäki on kuluneiden vuosikymmenten aikana ansioitunut.

Hän mainitsi Kaarinan keskeisimpinä ansioina nykyisin mm.:

• Keskustanaisten Tampereen osaston varapuheenjohtajuus
• Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön johtokunnan jäsenyys
• Pirkanmaan Keskustanaisten edustajana Nytkis-järjestön toiminnassa
• Pirkanmaan Säätiön hallituksen jäsenyys

Keskustan Tampereen kunnallisjärjestön puheenjohtaja Esko Erkkilä keskittyi kiittämään Kaarinaa siitä korvaamattoman uskollisesta talkootyöstä, jota hän on tehnyt Keskustan hyväksi ”turuilla ja toreilla”.

Huomionosoitukset Kaarina Peltomäelle eivät jääneet siihen, että hänelle luovutettiin Keskustan kultainen ansiomerkki, sillä nyt oli vuorossa MSL-Tampereen huomionosoitus, koska Kaarina Peltomäki toimii Maaseudun Sivistysliiton Tampereen opinto- ja kulttuuriyhdistyksen puheenjohtajana.

Jouni Koskela ja Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen luovuttivat Kaarinalle yhdistyksen viirin.

**************************

Tampereen Keskusta onnittelee Kaarina Peltomäkeä huomionosoituksista, jotka hänelle luovutettiin 6.6.2016 ja kiittää häntä siitä työstä, jota hän on tehnyt ja tekee edelleenkin Tampereella Keskustan hyväksi.